Nieuwsbrief Stichting CPOB

Geplaatst in:Werk- feb 22, 2012 Geen reacties

cpob nieuws vp 212x300 Nieuwsbrief Stichting CPOBVoor de Stichting CPOB verzorgt Betuwe Promedia al jarenlang o.a. de nieuwsbrieven. Met de nieuwsbrief houdt CPOB de ouders, medewerkers en andere belanghebbenden op de hoogte van de ontwikkelingen binnen de Stichting en de scholen van CPOB. Leuk detail is dat in de laatste nieuwsbrief van elke school een QR code is opgenomen waarmee lezers direct naar de website van de desbetreffende school kunnen gaan.

De Stichting CPOB is op 01-01-2004 van start gegaan. Vier schoolbesturen voor christelijk onderwijs in Culemborg, Maurik, Ravenswaaij en Tiel bundelden hun krachten om zo beter te kunnen voldoen aan de eisen die de samenleving en de overheid stellen aan goed onderwijs in deze tijd. Op 01-01-2011 voegde het christelijk onderwijs in Zaltbommel zich daarbij.

Betuwe Promedia werkt al vele jaren voor de Stichting CPOB en verzorgt allerlei communicatie uitingen van de Stichting en de bijbehorende scholen.

Meer informatie: www.cpob.nl

cpob nieuws bp2 Nieuwsbrief Stichting CPOB

cpob nieuws bp1 Nieuwsbrief Stichting CPOB

Deel dit bericht:
  • twitter Nieuwsbrief Stichting CPOB
  • facebook Nieuwsbrief Stichting CPOB
  • linkedin Nieuwsbrief Stichting CPOB
  • hyves Nieuwsbrief Stichting CPOB
  • pdf Nieuwsbrief Stichting CPOB
  • printfriendly Nieuwsbrief Stichting CPOB
  • rss Nieuwsbrief Stichting CPOB
Geen reacties op “Nieuwsbrief Stichting CPOB”

Stuur een bericht.